Pauliina

Pauliina

Pauliina

Parasta Helsingissä: ihmiset, rantakalliot ja kaupunkiin leviävä kahvipaahtimon tuoksu

Olen Helsingin Vihreän valtuustoryhmän varavaltuutettu, kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnan jäsen ja nuorisojaoston puheenjohtaja. Uusperheeseemme kuuluu minun ja puolisoni lisäksi yhteinen kaksivuotias taaperomme, seitsemänvuotias esikoiseni sekä puolisoni 17-vuotias nuori ja 21-vuotias nuori aikuinen kumppaninsa kanssa. Työskentelen viestintätoimisto Milttonilla vastuullisuuden ja viestinnän johtavana asiantuntijana.

Koulutukseltani olen valtiotieteiden maisteri. Valmistuin Helsingin yliopistosta vuonna 2008. Urallani olen tehnyt töitä mm. kansalaisjärjestösektorilla kehityspolitiikan, yritysvastuun ja vero-oikeudenmukaisuuden asiantuntijana sekä MEP Hautalan erityisavustajana ja Vihreiden kansainvälisten asioiden päällikkönä.

Asumme taka-Töölössä, mutta kantakaupungin lisäksi myös monet muut Helsingin asuinalueet ovat minulle tuttuja.  Elämäni aikana olen asunut rakkaan Töölön lisäksi ainakin Kalliossa, Kampissa, Katajanokalla, Kruununhaassa, Laajasalossa, Myllypurossa, Roihuvuoressa, Tammisalossa, Tapanilassa, Ullanlinnassa ja Vuosaaressa.

Vapaalla rakentelen lasten kanssa legoja, katson (pakotettuna uudelleen ja uudelleen) Pipsa Possua,  luen paljon kirjoja, hoidan kasvimaapalstaani, sienestän ja opettelen juoksemaan säännöllisesti. Rakastan merta, metsää, kukkia ja valoa. Supervoimani on empatia.