Blog post

Vaalitulos

Lämmin kiitos jokaisesta äänestä. Niitä tuli tällä kertaa paljon toivomaani ja odottamaani vähemmän, mutta jokaista arvostan sydämeni pohjasta.

Omalla kohdallani tulos ei tällä kertaa riittänyt valtuustoon tai varallekaan saakka, mutta sinne pääsi joukko upeita vihreitä. Paljon onnea kaikille ja voimaa tulevaan valtuustokauteen!

Tappio harmittaa, mutta yritän ajatella, että työstä kuluneella kaudella oli hyötyä. Yritin parhaani mukaan edistää nuorten asemaa, olin mukana pelastamassa pientä palasta keskuspuistosta, estin yhden kulttuurin määrärahasiirron kaupunginkansliaan, koitin saada uusperheille parempia palveluita, kenties sysäsin lapsistrategiaa askelen eteenpäin, neuvottelin kultuuriin ja vapaa-aikaan kunnollisen ylitysoikeuden ja puhuin yhdenvertaisuuden puolesta ääneen. 

Siitä olen iloinen, että tiedän toimineeni omien arvojeni mukaisesti. Olen auttanut muita ja ollut ystävällinen. En ole lähtenyt vetämään mutkia suoriksi monimutkaisissa asioissa, vaan yritin avata päätöksenteon maailmaa. Olen hoitanut luottamustehtäväni tosi tunnollisesti ja kunnollisesti, olen ollut joukkuepelaaja.

Vaalikevät on ollut pitkä ja rankka, vaikka samalla monessa mielessä antoisa. Nyt on aika keskittyä hetkeksi perheeseen, töihin ja kesän lämpöön. Kiitos vielä kerran kaikille, jotka antoivat ainokaisen äänensä minulle.