Blog post

Vaalitulos

Sain sunnuntain kuntavaaleissa 580 ääntä ja varavaltuutetun paikan Helsingin valtuustoon. Valtavan suuri kiitos jokaiselle minua äänestäneelle, lupaan olla luottamuksenne arvoinen!

Saamani äänimäärä oli loistosuoritus ensimmäistä kertaa ehdolla olleelle. Kahden hengen taloutemme ainoana aikuisena käytettävissä oli myös varsin vähän aikaa ja rahaa. Tähän lopputulokseen on syytä olla todella tyytyväinen.

Tein kampanjan siinä mielessä omillani, että minulla ei ollut apunani esimerkiksi kampanjapäällikköä. Toki tukena oli joukko ystäviä, heille jokaiselle olen ikuisesti kiitollinen! Yksi tärkeimmistä opeista seuraavia vaaleja varten on se, että koitan saada vierelleni jonkun, joka jakaa suunnittelu- ja koordinaatiovastuun.

Nyt edessä ovat luottamuspaikkaneuvottelut. Tavoittelen osaamiseni ja kokemukseni avulla ensisijaisesti lautakuntapaikkaa, jossa pääsisin hyödyntämään niin neuvottelutaitojani kuin substanssitietämystäni vastuullisuuskysymyksissä. Johtamisjärjestelmän uudistuksen myötä lautakuntapaketti menee Helsingissä uusiksi. Kerron lopputulemasta, heti kun saan sen tietää.

Vielä kerran kiitos kaikesta avusta ja tuesta – työ reilun ja rennon Helsingin eteen alkaa tästä!